5


6


7


3


4


8

Sådan handler du

Bestilling af varer kan ske på 3 måder: via en SMS, telefon eller en
e-mail.

Husk venligst at angive varenummeret, der er det 4-cifrede nummer under hvert varebillede, f.eks. "7168". Angiv også venligst en kort tekst, der forklarer, hvilken vare, du ønsker at bestille, f.eks.
"fil de fer kurv" eller angiv i hvilken kategori, den ønskede vare er fundet. Vi besvarer e-mail 2 gange dagligt og er næsten altid ved telefonen.

Når du har bestilt varen hos os, reserverer vi denne på vores hjemmeside. Som noget nyt vil reservationen blive holdt i max. 14 dage, dog frem til og med 2. lørdag efter reservationen er foretaget. Afhentes de bestilte varer ikke inden for reservationsperioden, vil varene blive sat til salg igen.

Ønsker du at fastholde reservationen længere end de angivne 14 dage, beder vi dig venligst anføre dette i din reservation. Du vil herefter blive bedt om at forudbetale varerne. Oplysninger om bankkonto m.v. opgives ved skriftlig henvendelse

Forsendelse

Bor du ikke i omegnen af København eller har du svært ved at komme forbi butikken, har vi mulighed for at sende varene til dig. Mindre ting (indtil 1 meter i længden) kan som regel afsendes med Post Danmark og forsendelsesomkostningerne (portoen) betales af køber.
Forsendelsesomkostningerne er KUN porto ifølge Post Danmarks takster. Der er ikke yderligere forsendelses- eller emballageomkostninger, idet vi anvender genbrugsemballage for at skåne miljøet.

Såfremt du ikke kan afhente den bestilte vare i butikken, sender vi dig en SMS eller en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilken bankkonto betalingen af varen samt porto skal indbetales til. Når indbetalingen er modtaget, afsendes varen med PostDanmark, og du vil modtage en SMS eller en e-mail om, at varen er på vej til dig.

Møbler samt større ting (over 1 meter) skal som hovedregel afhentes i butikken. Vi kan dog tilbyde levering imod betaling, såfremt du har lidt tålmodighed og kan vente på at vi har flere leveringer på samme rute. Ring og hør om mulighederne!

Varelevering på Fyn og Jylland

Vi har mulighed for at levere større ting, som møbler og spejle eller større indkøb direkte på din adresse på Fyn eller i Jylland.
Ring til os for yderligere oplysninger omkr. pris mv.

Forsendelser til udlandet

Vi sender gerne varer til udlandet. Kontakt os for yderligere oplysninger omkr. forsendelsesomkostninger m.v. Bor du i et ikke-EU land, skal du være opmærksom på at varene evt. skal fortoldes.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag varerne er søgt afleveret på din adresse. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du sende os en e-mail, og returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Returnering finder sted på egen risiko.

Forbehold for udsolgte varer

Vi bestræber os på at ajourføre hjemmesiden, når en vare er solgt, men da varerne også sælges i den fysiske butik, tager vi forbehold for udsolgte varer.

Moms

Varerne sælges efter de særlige regler om brugt moms. Du kan derfor ikke fratrække momsen, såfremt der er tale om køb til en virksomhed.

Læs mere om emnet på dette link www.Skat.dk

Smukke ting og sager, der sætter et personligt præg på dit hjem.